Месец: м.г

Бронзен медал со златен сјај, Таеквондо ИТФ  Македонија со медал од светското првенство во Минск Белорусија

Таеквондо ИТФ Македонија  под водство на претседателот Марјанчо Лазаревски црн појас IV дан , поранешен светски вицешампион  , од  20-27 август 2018 учествуваше на Светското Таеквондо ИТФ  првенство за јуниори и ветерани во Минск-Белорусија.

Македонија дел од Светската Таеквондо ИТФ елита во Минск –Белорусија

Таеквондо ИТФ Македонија  под водство на претседателот Марјанчо Лазаревски црн појас IV дан , поранешен светски вицешампион  , од  20-27 август 2018 ќе учествува на Светското Таеквондо ИТФ  првенство за јуниори и ветерани во Минск-Белорусија. Боите на нашата држава ќе ги брани , искусниот Ацо…