Месец: м.г

Давид Крстески имаше прилика да учи од неколку кратниот Светски и Евроспки Таеквондо ИТФ шампион, Исмет Ичановиќ црн појас VI дан од Љубљана-Словенија

Изминатава недела во Македонија во прекрасниот Охрид на годишен одмор беше дојден неколку кратен светски и европски таеквондо ИТФ  шампион, најдобар ветеран на последното Европско првенство кое се одржа во Талин-Естонија, г-н  Исмет Ичановиќ црн појас VI дан, тренер на клубот Шкорпион од Љубљана-Словенија, кој…