Месец: м.г

НАЈДОБАР МЕЃУ НАЈДОБРИТЕ МАЕСТРО >>ДАВИД КРСТЕСКИ<< НАЈВИСОКО НА ПИДЕСТАЛОТ И НА “РОМАНИЈА ОПЕН 2018”

Викендов во Орадеа Романија се одржа еден од најјаките А класа ИТФ турнири во централна Европа “РОМАНИЈА ОПЕН 2018”,на кој учествуваа клубови од 12 земји, каде беа комплетните репрезентации на Чешка и Бугарија кои се едни од најјаките Федерации во светот, покрај нив имаше претставници,…

Теквондо клубот ХВА РАНГ ИТФ Лескоец-Охрид ќе учествува овој викенд на турнир во Романија

Теквондо клубот ХВА РАНГ ИТФ Лескоец-Охрид, овај викенд 15.06-16.06 2018 ќе учествува на меѓународен теквондо ИТФ “А Класа” турнир “РОМАНИЈА ОПЕН 2018” во Орадеа, Романија, кој е завршен “А Класа” турнир ” за оваа пролетна сезона На овај турнир под водство на Марјанчо Лазаревски црн…