Месец: м.г

Шампионски старт  на натпреварувачката 2018 сезона на Теквондо- клубот “ХВА РАНГ ИТФ” Лескоец –Охрид

Теквондо- клубот “ХВА РАНГ ИТФ” Лескоец –Охрид, прошлиов викенд зеде учество на меѓународниот Таеквондо ИТФ  А класа турнир “СРБИЈА ОПЕН 2018” , во Суботица, Србија.

Теквондо клубот ХВА РАНГ ИТФ Лескоец-Охрид ќе учествува на голем турнир во Суботица

Теквондо клубот ХВА РАНГ ИТФ Лескоец-Охрид, овај викенд 03-05 .03 2018 ќе учествува на меѓународен теквондо итф “А Класа” турнир “СРБИЈА ОПЕН 2018” во Суботица, Србија,со што ја започнува натпреварувачката 2018 сезона.